Evaluering fra tidligere klienter:

..."da jeg opsøgte dig, vidste jeg godt, at der var noget, der ikke fungerede supergodt i mit liv, men jeg kunne ikke sætte fingeren på, hvad der var galt.

Jeg var et sted, hvor jeg havde stress i udpræget grad, uden selv at kunne se det. Hver dag i løbet af eftermiddagen fik jeg ondt i hele kroppen, som om jeg havde influenza, og da du fik mig til at tage stress-testen, kunne jeg godt se det var alvorligt.

På en professionel, kærlig, indlevende måde, fik du mig til at indse, hvad det er der stresser i mit liv, samtidig med, at du gav mig redskaber til hvordan jeg håndterer de stressende situationer, som til stadighed vil være i mit liv.

Du har udøvet mirakler.

Jeg vidste ikke jeg havde brug for hjælp, men på et forløb på 7 gange, har du forandret mit liv, fra et liv med daglige fysiske smerter, til et liv uden symptomer.

Inden mit forløb hos dig vil jeg undgå opgaver jeg ikke kunne overskue, og når jeg prøvede at løse dem, gik jeg i stå - nu tager jeg fat i dem med det samme, og får dem løst effektivt, som før i tiden. Så af hjertet tak - du har givet mig mit normale liv tilbage..."


hilsen ....""Kære Lars.

Tak for hjælpen med min stress.

Du har hjulpet mig ud af en situation hvor jeg følte mig mentalt fortabt og fysisk drænet, især på arbejdet.

Med din rare og forstående væremåde og din hjælp fik jeg de helt rette værktøjer til at forstå hvad min stress var for noget, hjælp til at finde mig selv, lære at slappe af og fokusere på hvad der er vigtigt i livet - og ikke mindst hvilken rækkefølge de vigtige ting skal prioriteres i.

Jeg har ved din hjælp opdaget, at jeg skal passe på mig selv og mine grænser - den bedste sætning ever ;-)

Dine værktøjer har betydet meget for mig og jeg vil fortsætte med at bruge dem fremover.

Du har mine varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen ...."mobil 29616851


mail :   stresscoaching.larsnielsen@gmail.com

Svendsvej 6, 2830 Virum

Kontaktoplysninger

stresscoaching.larsnielsen@gmail.com

Svendsvej 6, 2830 Virum

Samtaletider

- efter aftale...


Copyright © All Rights Reserved