Min oplevelse med stress


Om lidt bliver jeg afsløret...

 

Jeg tog frygten med mig på arbejde - frygten for at nogen ville gennemskue mig, og se at jeg ikke kunne eller vidste nok. Som beskyttelse gjorde jeg mig mere umage og havde høje krav til mig selv - hvert minut, hver time, hver dag. På arbejdet og privat.

En perfektionistisk personlighed bliver aldrig tilfreds - jeg var på et konstant overarbejde i min stræben på at andre skulle se at jeg var god nok - den anerkendelse jeg ikke kunne give til mig selv.

Sammen med en masse arbejdstimer som tandlæge og klinikejer - og konstante tanker om arbejdet og virksomheden - blev det en cocktail, der lagde mig ned i 2015 med stress.

Den største udfordring ved at få stress var ensomheden, og en grundlæggende skam. Skam over ikke at slå til som menneske - skam over ikke at være stærk nok, robust nok. Skam over ikke at leve op til de forventninger jeg følte mig omgivet af. De forventninger jeg selv havde formuleret - inde i hovedet.

Jeg spændte ben for mig selv. Havde udviklet en vinderformular i livet, der dikterede styrke, utrættelighed, dygtighed og engagement. For at være værdig som menneske, som tandlæge, som far....

Min daglige frygt for afsløring handlede derfor om at blive udstillet som en, der også er sårbar og fejlbarlig. Alle de kræfter jeg brugte på at undertrykke disse sider, fik, sammen med alt det meget arbejde, mit bæger til at flyde over. Ingen måtte se, at jeg bare er et helt almindeligt menneske...

Jeg taler højt om det nu, fordi jeg ved, at det hjælper. Jeg rækker ud til andre og taler om stress - om nødvendigheden af at kende sig selv, og om at genfinde sin balance på arbejdet og i livet. For, fremfor alt, at undgå den smertefulde ensomhed, man rammes af med stress.

Jeg taler med mange mennesker, og ved at de stressramte er samvittighedsfulde og dedikerede - og har et højt menneskeligt og fagligt engagement. Derfor kan vi miste balancen... men lære at finde den igen.mobil 29616851


mail :   stresscoaching.larsnielsen@gmail.com

Svendsvej 6, 2830 Virum

Kontaktoplysninger

stresscoaching.larsnielsen@gmail.com

Svendsvej 6, 2830 Virum

Samtaletider

- efter aftale...


Copyright © All Rights Reserved